Wednesday, 27 March 2013

happily ever after.. cehhh

wahhh~ hari ni,best day ever :). thanks mokk..heee
okay..msti tertanye tanye sbb ape happy..muahaha..hari ni dapat date dengan 
orang tersayang :')..

dah lama tak jumpa dengan yang tersayang..cehhh :D
makin gemokk dah tengok dia..heee..okay..first2 jumpa mesti la malu2 kan..
malu malu kucing gitu :D. bukan nak gedik ke apa,dah lama tak 
jumpa,mesti la ada rasa malu. kan??? 
sesungguhnya,malu itu sifat perempuan solehah.. cehhhh.. haha

haaa..paling geram sekali dengan dia,aku yang kena tunggu dia.. haihhhh..
setiap kali jumpa,mesti dia yang lambat dan yang menaip ni lah menunggu dia.. 
nasib baik kejap je..emmm..lebih kurang 20 minit mcm tu..boleh laa..
daripada sejam.. :D

first impression tengok dia.... jeng jeng jeng... :D
happy sangat2.. sebab dia pakai baju yang saya hadiahkan untuk dia 
msa hari jadi dia.. dan first time dia pakai baju tu..terharu sangat :")
thanks mokk :')

sorry..no pic laa..
okay... continue..... :D 
byeeeeee :)

-me and Mr.A-

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.