Monday, 24 December 2012

argghh!!!

okay..aku tak tahu nak update ape..tp yang pasti,nak bagi tahu yang aku adaaaa bnyak gilaa kerja sekolah tak siap lagi..adoyaiii..ade bape hari je lagi nak habiss cuti sekolah..sedihhh..sbb nak habis cuti sekolah..nak cuti lagi..hmm..takpe takpe..tahun depan last aku jadi students..jyeahh!haha

tak sabar nak habisss spm!haha..ehhh..tiba tiba rase takot plak..kenape?sbb nye,result SPM!woahh..gilaa lahhh..takut gilaa kut..*knape takot??yelaa..takot tak dapat ape yang kita harapkan..haihh..soo,thun depan,kenalah blaja betol2..SPM,please bagi aku 9A's..sekali seumur hidup..boleh ea??hehe

hmm..dah lama tak baca texts dia..rinduunyee :'(..ehhh..dah dah..jgn sedih sedih..hehe..
okay..tak sedih daa..*lap air mata :')..by the way,rindu sangat sangat...hehe..
ehh..ade janji ngan MR.H..haha..siapa MR.H??
MR.H ialah MR.HOMEWORK..haha..okay..
byee..

-capital A n me-

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.