Friday, 3 May 2013

EXAM!!!!

oooyyeeaahh!! eh..asssalamualaikum dan salam sejahtera salam 1Malaysia.. cehhh..mcm nak brucap pulak..hahaha..okay..dah lamaaaaaaa sangat tak update blog..biasalah orang duduk asrama memang macam ni..takda masa dengan benda ni semua.hehehe.. 

firstly,nak luahkan kat blog ni,sedihhh sangat :""(. rasa macam diri ni teruk sangat. hmmmm. actually,result aku memang 'gempak' habisss. fuhh. tak taw nak cakap apa. sedihhh sangat. tak taw kenapa jadi macam ni. hmmm. ingatkan form 5 n,boleh naikkan result,tapi..?? lain pilak yang jadinye. haihh. assabarul minal imannn. 

takpe hazni,final semester 1 ni,buktikan kau boleh buat :)). weee~ dan boleh berjaya *yeahhh!. tapi jangan lah cakap je,kenalah buat sekali okay :). *good girl :). sebenarnye malas je ni. sebab tu result teruk kan. tu lah,main main lagi. dah form 5 dah ni. okay. FROM NOW ON,I WILL CHANGE MY ATTITUDE NEGATIVE TO POSITIVE! POSITIVE THINK WILL LEAD YOU TO SUCCESS :). 

miss you capital A :"*

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.