Wednesday, 19 December 2012

my result :)

okay..hari ni nak bagi tahu my result..sejujurnya sangat terkejut dapat result yang agak gempak..for me,gempak..sebab nye,sebelum ni,aku punya result agak teruk..mase lower form dulu,aku banyak main main..hehe..sebab tu dapat result teruk..hoho..by the way,aku bersyukur sangat sangat kat Allah sebab dpat result mcm ni..

My inspiration when got good result is my parents :)..i love them much!!muahh! :* dyeorg selalu bg aku support..ohhh..ibu,ayah..kita nak balas jasa ibu ngan ayah :')..chuiii..tibe tibe rase nak nangis plak :"(..
and tak lupa juga,my friends..thanks you all..love you meyhh!!hope kita kawan smpai akhir hayat.. :")
ohh yeee..lupa nak bg tawkorang my result..hehe..jap ekk...



MAKTAB RENDAH SAINS MARA
SERTING, NEGERI SEMBILAN

                  
KEPUTUSAN PEPERIKSAAN SEMESTER
 
   NamaNURUL HAZNI BINTI SHAHRINNo.Maktab20091119
   AlamatNO 23No.K/P960730435160
 KG KUALA SIALANGKeluarga PelajarBIJAKSANA
 72100  BAHAUKelasAT-TABARI
 NEGERI SEMBILANTingkatan  4Semester 2,  2012
   JurusanTarikh20 / 12 / 2012
MATA PELAJARANKODJAM
KREDIT
MARKAHGREDCATATAN
  Bahasa Melayu  BBM 4255     70    B+  Kepujian Tertinggi
  Bahasa Inggeris  BBI 4255     65    B  Kepujian Tinggi
  Pendidikan Agama Islam  PAI 4244     80    A-  Cemerlang
  Sejarah  PSJ 4233     81    A  Cemerlang Tinggi
  Mathematics  MMM 4244     63    B-  Kepujian
  Additional Mathematics  MMT 4255     34    D  Lulus Atas
  Physics  SFZ 4255     54    C+  Baik Tertinggi
  Chemistry  SKM 4244     57    B-  Kepujian
  Biology  SBO 4244     53    C+  Baik Tertinggi
  Pend.Jasmani dan Kesihatan  PJK 4222     74    B+  Kepujian Tertinggi
  Sains Komputer  KSK 4222     68    L  Lulus
  Sivik dan Kewarganegaraan  PSK 4222     88    A  Cemerlang Tinggi
  Senireka  KSR 4211     65    L  Lulus
      
      
      
      
      
      
      
      
      
      
      
      
      
      

JUMLAH
NILAI KREDIT
JUMLAH
JAM KREDIT
PURATA
NILAI GRED
 
SEMESTER INI134.5433.13Akademik Baik
SEMUA SEMESTER257.3862.99


okay..masa nak tengok result tu,fuhhh..memang berdebar laa..tak taw nak cakap ape..yelaaa..takut ape yang kita harapkan,tak dapat..but,after tengok result,alhamdulillah..result okay :)..

actually,ade lagi sorang inspirasi aku..hehe..the person is my capital A..dia selalu suruh aku belajar rajin rajin..awww <3 so sweet gituhh..haha..okay..tu jee..byeee..

                                                                                                -capital A n me-















No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.